How to Get to Taikoo Hui

Address: 383 Tianhe Road, Guangzhou Opening hours: 10am to 10pm

Car: access to main roads of Tianhe Dist. Metro: connected to Metro Line 3
Taxi: waiting area at north entrance Bus: connected to BRT Station

Follow Us

Follow us on Sina Weibo

@太古汇TaiKooHui-广州

Follow us on WeChat

TaikooHui-Guangzhou

  • CN

Home >About Us >Design Features

  • Soft architectural design

    Oval-shaped atriums and a double-glazed glass formed skyline along the shopping mall roof are unique architectural design elements. Escalators are located in easily visible areas, effectively encouraging the flow of people to every corner of the mall.

    Taikoo Hui Guangzhou has chosen materials that create a soft ambience: dark brown timber-effect atrium voids, wooden handrails, amber-colored limestone from Palestine.

  • Space and scale

    Three glass cubes form the east, south and west entrances and their bold and creative design ensure perfect light and an unlimited field of vision for visitors. The weight of the cubes is supported by a special framework made to extremely rigorous requirements.

  • Lighting

    Glass panels allow natural light to penetrate from top floor to basement floors (Level M and MU), reducing the sense of enclosure. The indoor artificial lighting system brightens corners where natural light cannot reach. Furthermore, the shopping mall features unique lighting effects in a warm, light yellow hue. Light channels in the atriums and below the escalators glow harmoniously, creating a comfortable daytime ambience and soft, night-time feel.